Quicksilver

Quicksilver, en af de fremmeste speedbådsproducenter når man taler om motordrevet sejlads, i familieklassen. Hos Quicksilver finder du en stor palette af både til lige præcis dit behov. Så hvad enten du mangler en båd til mange passagerer, en mindre båd til at cruise i med vennerne eller en af vores Pilothouse fiskebåde, så er du landet det rette sted.

Tryk lige herunder når du vil gå direkte til konfigurationen af den båd du drømmer om.

Hvilken Quicksilver er drømmebåden for dig?

Til vandsportsentusiasten

Hvis du er den friske type, som skal på vandet med tuben, måske stå på vandski eller wakeboard? I så fald har Quicksilver en række både, hvor der er lagt vægt på både sikkerheden og komforten. Flere af Quicksilvers både har allerede store badeplatforme, som gør det nemt at komme i vandet.

Til fiskeren

Mangler du en båd til dit næste fiskerieventyr, så behøver du ikke lede længere. Quicksilvers udvalg af Pilothouses har alt en fisker drømmer om, nøje tilrettelagt. Her er der overvejet ekstra opbevaring i form af opbevaringsrum til både madding og fiskene ombord, og selvfølgelig stangholdere til dine stænger ,når du trænger til at hvile armene.

Når du er klar til at bygge din nye båd, så tryk på knappen herunder for at gå direkte til konfiguratoren.

Til weekendturen

Står du og mangler et sejlende hotel, så skal du gå på opdagelse i Weekend-serien fra Quicksilver. Med Weekend får du både sikkerhed, komfort og massevis af plads. Her er det så simpelt at tage på lille ferie, fordi alt hvad du har brug for, fx toilet, køkken og køjeplads, er til rådighed.

Til familien

Skal du ud med din familie, så er plads garanteret en af de mange punkter du skal have tjekket af på ønskeseddelen. Quicksilver er en af de bedste i klassen, hvad angår bådens rummelighed, og Quicksilver har på den måde optimeret pladsen på båden. Så pak roligt tasken og tag familien med, så er du nemlig godt på vej imod nye oplevelser.

Når det er tid til at konfigurere drømmebåden, så tryk på linket nedenfor for at gå videre til konfiguratoren.