Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury er et af de førende brands i verden, når det omhandler motorer til både.
Med en motor med Mercury-logoet på, er du sikret den fremmeste teknologi hele vejen rundt, så du nemt kan tage dit eventyr til et nyt niveau.

Når du har Mercury bag dig kan du drage ud mod de største oplevelser, som livet på vandet har at byde på. Mercury sikrer dig at få dit livs største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de måtte virke. Du skal bare være villig til at vove dig ud på havene sammen med os!

Mercurys Go Boldly-slogin drejer sig om ikke kun om hvem vi er. Det omhandler, hvad vi gør, og hvad vi gør muligt for alle sejlere. Go Boldly er en opfordring til at opdage. Til at gøre eventyret til din guide. - Og derved blive en del af noget stort.Få frihed til at få hvert sekund af glæde ud af din tid ude på havet. Til at finde nye steder og opleve nye ting. Til at søge efter nye fiskeberetninger og ride på uendelige bølger. Go Boldly betyder aldrig at ride i kølvandet på en anden. Det vil sig at kortlægge din egen kurs og stole på, at Mercury tager dig derhen.

Med Mercury er du sikret den nyeste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med Verado® får du en førsteklasses oplevelse. Med denne motor fra Mercury får du både god acceleration, god hastighed, enkel betjening, støjsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige sejloplevelse ude på havet.

ProXS®

Med ProXS® får du en bramfri motor, som giver dig god værdi for alle pengene, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her finder du motorer, med maksimal ydelse, til de sjove dage på havet.

SeaPro®

SeaPro® er udviklet til dig, der skal bruge en professionel motor. en SeaPro® kan modstå selv de mest krævende forhold - hver gang! En SeaPro® giver frihed til at lave dit arbejde uden at du skal bekymre dig om motoren.

FourStroke®

Som navnet måske antyder er FourStroke® den klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rette valg for dig der bare skal have en robust påhængsmotor fra Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en enormt responsiv acceleration og manøvredygtighed. Den kræver desuden kun let vedligehold, så når den først er ombord er den nem at have med at gøre. Motoren kan klare alt lige fra aktive dage med vandsport til de rolige sejladser med familie og venner.

Mercury Diesel

En Diesel-motor fra Mercury er ren, støjsvag og så er den en effektiv motor, som scorer højt hele vejen rundt hos vores kunder. Her finder du en motor med topklasse brændstofforbrug, støjsvaghed og letvægt, og så kommer den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.