Danmarks mest købte sportsbåd

Bayliner, et velrenommeret brand fra Nordamerika, som har bygget speedbåde i over 60 år. Bayliner er kendt for at udvikle og producere speedbåde til fornuftig pris, hvor komforten og designet er Alfa og Omega. Bayliner udvikler speedbåde til både familier, par og vandsportsentusiasten. Så uanset hvem du skal have med på den næste sejltur, er der taget hensyn til både funktionalitet og design til jer allesammen.

Se alle modeller fra Baylner ved at klikke nedenfor:


Læs om udvalgte Bayliner-modeller

VR5

I Bowrider-serien finder du denne VR5, som kombinerer funktion og form på smukkeste måde. Den er ideel til både vandsport og ture med familien.

VR6

Med denne Bowrider VR6 er du sikret uovertruffen rummelighed. Modellen indeholder blandt andet en u-lounge, som giver ekstra plads til mange gæster.

CIERA 8

I blandt modellerne i Bayliner-serien, Overnighters finder man blandt andet båden, CIERA 8, som er designet særligt til markedet i Europa.

M15

Er du mere til en lille sportsbåd, er Element-serien fra Bayliner muligvis det rette valgfor dig. Her finder du en lille, men samtidig alsidig glasfiberbåd, som kan lidt af det hele.

Bayliner er bådmærket som har hjulpet flest sejlerfamilier ud på havet

Herunder finder du alle modeller fra Bayliner:

Bayliner garanti

Bayliner er det mest udbredte amerikanske bådmærke på jorden og det er der mange grunde til, bla.:

  • Høj grad af pålidelighed

  • Høj tilfredshed hos kunderne

  • Fokus på både form og funktion

  • Rimelige priser

Derfor er det en god idé at overveje Bayliner, som er det bådmærke der har de fleste tilfredse kunder, når du næste gang står og skal have ny speedbåd.

Blandt de mest gængse varemærker i verden har Bayliner en af de laveste reklamationsrater, hvilket også får mange til at vælge Bayliner.

Alle modeller fra Bayliner fås som standard med god garanti. Desuden er bådens skrog dækket af en livslang garanti - en skroggaranti, der kan kan gå videre til ny ejer såfremt du en dag sælger båden, og dækket leveres desuden med 5 års garanti.

Alle dele og komponenter på båden omfattes af 2 års garanti, og på Mercury påhængsmotorer ydes der op til 5 års garanti.