Fra marts måned 2020 får du endnu mere med, når der investeres i en Mercury påhængsmotor på 80 hk og der over. Nu er VesselView Mobile nemlig inkluderet, og du kan derfor helt automatisk holde øje med brændstofforbrug, serviceintervaller og meget mere under sejlads. Ønsker du at checke motoren inden du tager hjemmefra, logger du bare ind på din mobil, - og kan nemt og bekvemt check hvordan din bådmotor har det.

Ingen anden påhængsmotor kommer hurtigere fra nul til maksimum end en Mercury Pro XS, som leveres både som 4-takt, V-8 4,6 liter og V-6 3,4 liter. Pro XS motorerne har et virkeligt stort cylindervolumen i en motorblok, der er gearet til høje præstationer med dybtliggende dobbelt knastaksel og længere indløbstragt

Her reagerer gashåndtaget omgående ved alle hastigheder! 

Større cylindervolumen giver større drejningsmoment, og den nye Transient Spark teknologi optimerer tændingsindstillingen, der konstant øger drejningsmomentet i et gearingsforhold på 1,75: 1.

Ydermere en robust propelaksel med en diameter på 1,25 tommer, der er udviklet til højhastighedsapplikationer til delvis overfladegennemtrængning. Præstationskalibrering klarer op til 6.200 omdrejninger ved helt åbent gashåndtag, hvilket sikrer et mere fleksibelt udvalg af propeller. 

Kan du (også) lide fart over feltet - så check denne video om Mercury Pro XS med V6 & V8 motor

Få din påhængsmotor til at matche din båd! 

Mercury leverer 5 forskellige fabrikslakerede farvepaneler lige til at montere på din V6 eller V8) påhængsmotor. Ydermere kan du bestille et grundmalet panel, så du helt selv bestemmer farven ved at få det lakeret lokalt.